Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.Kassabon-actie GroenGoed Menken

Hoofdsponsor GroenGoed Menken organiseert speciaal voor VZK de kassabon-actie. Door bij GroenGoed uw plantjes en andere tuinspullen te kopen, steunt u VZK door de kassabonnen van uw aankopen in te leveren bij Otto van Zanden of Anne Hoekstra. VZK ontvangt dan een percentage van het gekochte bedrag.


2e team VZK/Donkerbroek/Dio kampioen.

De samenwerking tussen de Ooststellingwerfse korfbalteams brengt succes. Het eerste team strijd nog voor promotie de komende weken. Het 2e team is al kampioen in de zaal. Ook op het veld doet het team mee om de hoogste eer.

voorste rij van links naar rechts

Brigit Verbaarschot ,Sjoukje de Jong ,Anke Postma, Zoé de Hilster, Aukje Ekkels,

Achterste rij van links naar rechts

Gerard Brouwer, Wesley Nieuwhof, Bart de Jong, Rick Haitsma ,Jelmer Oosterloo en trainer coach Otto van Zanden


Vacature Trainer-coach 2e selectieteam

De selectie van de samenwerkende korfbalclubs VZK (Haule), Donkerbroek, DIO (Oosterwolde) en ODIS (Elsloo) is per direct op zoek naar een trainer/coach voor het tweede selectie team. Hij of zij gaat in samenwerking met de hoofdtrainer de training en coaching verzorgen van de talentvolle selectie van de clubs.

Wie ben jij?

Een gedreven en enthousiaste trainer die graag de uitdaging aan gaat om spelers beter te maken. Je bent een jonge en beginnende trainer die graag ervaring op wil doen of een ervaren trainer die graag een nieuwe uitdaging aan gaat.

Hoe ziet de week eruit?

Op dinsdag verzorg je samen met de hoofdtrainer de training voor de volledige selectie en het junioren team. De training op donderdag is gericht op de aankomende wedstrijd en dan ligt de focus op het 2e team. Op zaterdag verzorg je de coaching van het 2e team. In overleg met de hoofdtrainer kan de rolverdeling wisselend zijn.

Wat kun jij verwachten?

De samenwerkende verenigingen zijn op dit moment zelfstandig en financieel gezond. Alles is er op gericht om zo veel mogelijk mensen met zoveel mogelijk plezier te laten korfballen en het korfbal in de dorpen behouden. Er zijn 17 gecombineerde teams waarvan 5 senioren- en 12 jeugd teams.

Voor deze functie is een passende vergoeding bespreekbaar.    

Ben je enthousiast geworden?

Wacht dan niet langer en neem contact op met bestuurslid Chris Tuinstra via korfbalzaken@kvdio.nl


Gezamenlijke nieuwsbrief januari 2021

Het nieuwe jaar is inmiddels ruim drie weken onderweg. Helaas zijn de mogelijkheden om samen te sporten nog altijd zeer beperkt. Maar……… 2021 is het jaar dat er weer ruimte komt om samen te korfballen. Wedstrijden te spelen, te trainen, na te zitten, elkaar weer te zien en te spreken, kortom: weer samen te sporten en onderdeel te zijn van een club waar je graag bij wilt horen!  Lees hier verder


Doneer een bal

VZK/Donkerbroek/DIO/ODIS is gestart met de Ballenactie. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee? De aanschaf van nieuwe korfballen is altijd een hele uitgave. Helemaal nu onze club de afgelopen tijd flink wat inkomsten is misgelopen door alle corona maatregelen. Daarom komen we in actie!

Iedereen die VZK/Donkerbroek/DIO/ODIS een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat het balletje gewoon kan blijven rollen bij VZK/Donkerbroek/DIO/ODIS.

Doneer een bal
Klik op onderstaande link om een bal te doneren:
 
www.actielink.nl/vddo
 
Een bal kost €45,- Een mooie besparing voor onze club. Je kunt ook een halve bal of een kwart bal doneren, of meerdere ballen tegelijk. 

Actie doorsturen
Ken je iemand anders die zou kunnen helpen? Stuur de actie gerust door!


Samenwerking korfbalclubs in Ooststellingwerf 

VZK-Haule, Donkerbroek, DIO-Oosterwolde en ODIS Elsloo zijn een samenwerking aangegaan voor alle spelende teams in de competitie. Dit betekend dat teams van de verschillende verenigingen zijn samengevoegd. Voordeel is dat er voor elk team voldoende spelers en speelsters zijn, wat het speelplezier en de prestaties zal vergroten. Gespeeld zal worden op verschillende locaties, afhankelijk van team. Zie het programma.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?